Ayaz Ortaokulu
AYAZ KÖYÜ FAKIOĞLU MEVKİİ FAKIOĞLU KÜME EVLERİ NO 117 TÜRKELİ / SİNOP

VİZYON

Çağdaş uygarlık düzeyinde gelişmeleri yakından takip eden,Türk Milli Eğitiminin ve İlköğretimin amaçları doğrultusunda uluslar arası normlara ulaşmayı hedefleyen bilgi ve beceride rekabet gücü yüksek insanlar yetiştiren bir okul olmaktır.

MİSYON

Çocuklarımızın kendine özgü niteliklerini yitirmeden eğitim almalarını hedefliyoruz. İleri eğitim düzeylerine ulaşılabilecek merak ve aydınlıkta; yaşamdaki değişimleri kolayca karşılayabilecek eğitim ve birikimi yakalamış insanlar yetiştirmek, ulusal ve evrensel değerleri, birikimleri kavrayan ve onlara katkıda bulunan; değişim ve gelişime açık; Atatürk ilkelerine bağlı; laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen; kendine güvenli; çevresine saygılı; yaratıcı ve farklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek, daima sosyal yaşantıyı çeşitlendirip zenginleştirecek yatırımlara önem vermek; tüm kaynaklarını eğitim alanında kullanmak, öğrencisinin sahip olduğu yetenekleri ortaya çıkaran, geliştiren; akademik başarısını yükselten, çalışmaları eğitim alanında referans gösterilen, etkin ve öncü bir kurum olmak ilkemizdir.

BAŞARILAR

Önümüzdeki beş yıl içerisinde hedeflediğimiz başarı, öğrencilerimizin lise geçiş sınavında kendilerini göstermeleri ve yüksek öğrenime teşvik edilmeleridir.
Kütüphane Kitap Sayısı :1900

Normal

KALORİFER

AYAZ KÖYÜ FAKIOĞLU MEVKİİ FAKIOĞLU KÜME EVLERİ NO: 117 TÜRKELİ / SİNOP

Sportif Etkinlikler

Okul Sporlar 2021/2022 Egitim ogretim yili Futsal Kizlar Il Birinciligi. 2023/2024 Eğitim Öğretim Sezonunda Yıldız Erkekler Dart Turnuvasında İl Birinciliğini , Yıldız Kızlarda İl İkinciliği elde edilmiştir

TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı gerçekleştirilmektedir.

İlçe çapındaki projeler takip edilmektedir.